Suvetellimus vol. 2?
Suvi on kujunenud palju pikemaks ja palavamaks kui oleks juuni alguses oodanud. Oleme saanud mitmeid [...]
juuli
Veinikool: kuidas õigesti juua Riojasid?
Kevadel tellisime Hispaaniast, Riojast vanasid veine – reservad, gran reservad jt kaua küpsenud veinid. Kuidas [...]
mai
Sihiks parim Vinho Verde – Eulalia
Veiniekspressi esimesest dialoogist Eulaliaga oli selge, et tegemist on väikese istandusega – meiega suhtles otse [...]
mai
Keerulise nimega veiniaed superveinidega
Selle aasta suveveinide üks erilisemaid veiniaedu asub Bairradas – Caves São João. Selle veiniaia nime [...]
mai
Esimene oliiviõli on Dourost
Veine laiali vedades kuuleme alalõpmata küsimust – kas oliiviõlid tulevad ka? Tulevad! Esimeseks oliiviõliks on [...]
mai
Millenniumilaste lemmikud on puuviljaseid veinid
Milenniumlased ehk need, kes on sündinud peale 1980. aastat, soovivad reeglina puuviljaseid ja värskeid veine. [...]
apr.
Kuidas valmib Urbina vahuvein?
Urbina Espumoso vahuvein on šampanja! ..kui see oleks Prantsusmaalt Champagne’st. Aga on hoopis Riojast, kuid [...]
apr.
Käsitööveinid
Viinamarjade korjamine Urbina veinimajas Urbina veinimaja on ehe maa sool – põlvest põlve edasi antud [...]
apr.
Rioja veinid
Aprillikuu on Rioja veinide kuu. Sel korral on valikus peamiselt vanade veinid kuid ka mõned [...]
apr.
Esimene tellimisperiood oli edukas!
Täname kõiki neid kes meid usaldasid! Kuidas siis läks? Seda ehk oskate ise öelda. Igasugune [...]
1 Comments
apr.